受講生の声

USAよりラーメンを学びに来校

お名前:Wilson Huang 様

お住まいの地域:その他海外
現在のご職業:Chef
開催校:大阪

ラーメン学校を受講して、当校へ感じたイメージを教えて下さい。

I have learned so many interesting and useful information about ramen soup making.
It was a lot of information to absorb in 5 days course.

受講して一番参考になった点を教えて下さい。

Yes. Making soup from scratch was certainly helpful.
As well as the one-on-one instruction where information and know ledge of ramen can be taught personally.

受講内容で想定外だったところはありましたか?

受講内容で想定外だったところはありましたか?

受講して、ご自身の中で何か変化はありましたか?

I have discovered that certain noodles can be used in most kinds of soups. I think there are some adjustments that I need to make to ramen to accommodate the American customers tastes.

今後の目標を教えて下さい。また開業の予定などはございますか?

I hope that with the knowledge that I learned of Miyajima ramen school that I can successfully open an authentic style of Japanese ramen shop.

一覧に戻る

お問い合わせ、受講申し込みはこちら

お電話でのお問い合わせはこちら