受講生の声

アメリカで開業予定の日本人

お名前:左藤建律 様

お住まいの地域:その他海外
現在のご職業:レストランビジネスマン
開催校:大阪

ラーメン学校を受講して、当校へ感じたイメージを教えて下さい。

All equipment was well prepared.An I deal setting for a RAMEN SCHOOL.

受講して一番参考になった点を教えて下さい。

Learning from the basic & fundamentals is something you cannot get by just working in a restaurant.
I really appreciated the careful explanations of the basicy.

受講内容で想定外だったところはありましたか?

I did not think i would learn so many different style of RAMEN.
Being able to see the pressure cookie and see how it works with RAMEN was also an added bonus.

受講内容で想定外だったところはありましたか?

受講して、ご自身の中で何か変化はありましたか?

Absolutely ! First , my respect for RAMEN chefs has gone up.
Next, I am excited to take this newly learned know ledge to the next level.

今後の目標を教えて下さい。また開業の予定などはございますか?

With my company I intend on starting a chain of RAMEN shops in mid west and on.
We are planning to open our first store mid next year.

一覧に戻る

お問い合わせ、受講申し込みはこちら

お電話でのお問い合わせはこちら